Contactaţi-ne

ȘCOALA NAȚIONALĂ DE STUDII POLITICE ȘI ADMINISTRATIVE
București (SNSPA)

ADRESA:
Str. Povernei, nr. 6, sector 1, București

TEL:
021.318.08.97 | 021.318.08.98

FAX:
021.312.25.35

EMAIL:
info@managementul-programelor.ro

URMĂRIŢI-NE:

Ştiri şi anunţuri

 

Newsletter

Parteneri
EUROPEAN PROJECT CONSULTING, București (EUPC)

 

 

EUPC este furnizor autorizat de programe de formare profesională, elaborând și desfășurând programe de formare în domeniul managementului de proiect și program, fondurilor europene si managementului resurselor umane, antreprenoriatului (Liderul Proiectului „Antreprenoriatul la feminin"). , leadership-ului, managementului diversității, achizițiilor publice, mediului. Compania este unul din pricipalii jucatori pe piata cursurilor de pregatire a examenelor de certificare internationala in domeniul managementului de proiect si program conferite de Project Management Institute (CAPM, PMP, RMP, PgMP, ACP, PBA) sub brandul EDU EUPC (edu.eupc.ro).
 
EUPC a dezvoltat în șapte ani de activitate numeroase activități de cercetare în domeniul programelor strategice de dezvoltare și în cel al cercetării sociologice pentru clienții săi, precum și în domeniul managementul accesării programelor europene. Experții EUuPC au elaborat cărți materiale educationale care oferă soluții de management al proiectelor în contextul programelor europene precum: „Elaborarea Proiectelor cu Finanțare din Fondurile Structurale pentru IMM-uri 2007-2013" și "Fonduri Structurale pentru Administrația Publică, Elaborarea și implementarea proiectelor în perioada de programare 2007-2013".

 

ROLAND GAREIS CONSULTING, Viena

 

Roland Gareis Consulting este o companie de training și consultanță, cu o experiență internațională de 18 ani în cercetare și furnizare de servicii în domeniul managementului proiectelor, programelor, proceselor și schimbarii, al competențelor sociale pentru proiecte și programe și al sustenabilității în proiecte și programe. Colaborează cu Universitatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor din Viena în proiecte de cercetare și în organizarea programului de studii post-universitare Professional MBA Project & Process Management, din anul 2007. În anul 2008 a lansat în Romania programul de studii Professional MBA in Project & Process Management, acreditat EQUIS si AMBA, ce beneficiază de asistența unor lectori internaționali și de diplome oferite de WU Executive Academy, Universitatea de Economie și Afaceri din Viena.
 
Experții Roland Gareis Consulting activează ca lectori în universități și colegii din Austria și contribuie în domeniul managementului de proiect în cadrul asociațiilor profesionale internaționale de profil și în cadrul unor inițiative internaționale, precum elaborarea standardului ISO în managemement de proiect, publicând de asemenea cărți precum: Happy Projects!, Processes & Projects, Changes&Projects, Project Management and Sustainable Development Principles.